Burendag

Actueel 82 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Op diverse plaatsen waren zaterdag 24 september activiteiten in het kader van Nationale Burendag.

Bij wijk en dienstencentrum de Groene Loper in Voorburg waren er kinderspelen voor de kinderen, workshops, allerlei door vrijwilligers gemaakte lekkernijen, live muziek en men kon informatie krijgen over alle activiteiten die in de Groene Loper plaatsvinden.

Volop te zien, doen en eten

In Voorburg-West was er weer volop te zien, doen en eten in de Paradijsstraat. Spelletjes voor de kinderen, waaronder een springkussen,twister sjoelen, hinkelen, knikkeren, poppenkast met fantasierijke vaders, vogelhuisjes en vlinders beschilderen, schminken, en een foto-puzzeltocht.

Voor de kinderen was gezorgd voor limonade, suikerspin, poffertjes en een broodje knakworst. Verder was er een sushi -workshop en een optocht met zelf versierde lampionnen. Nadat de straatspelen opgeruimd werden de knutseltafels omgetoverd tot eettafels met pizza, quiche, salades, diverse soepen, ovenschotels, diverse plateaus kaas, stokbrood.

Het was vooral ook heel gezellig. Gezelligheid die tot rond 01.00 uur rondom een houtvuur duurde. De Vrijburgstraat had voor de activiteiten ook oud-bewoners uitgenodigd. De straat viert dit jaar namelijk haar 100-jarig bestaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant