Inbraak benzinestation Noordsingel

Actueel 68 keer gelezen

Leidschendam - In een benzinestation op de Noordsingel werd vrijdag 29 april om 02.30 uur ingebroken. De politie zoekt getuigen.

Een getuige meldde dat hij zag dat twee mannen inbraken in een benzinestation. Politieagenten die snel ter plaatse waren zagen de mannen en in auto in de omgeving van het benzinestation rijden. Een achtervolging door Leidschendam volgde waarbij de inbrekers probeerden het politievoertuig van de weg te drukken. De politieauto kwam in botsing met de auto van de inbrekers maar het lukte de mannen om op de Graaf Janlaan de auto te verlaten en weg te rennen. In het voertuig werden goederen aangetroffen die bij het bezinestation waren weggenomen. De politie zoekt getuigen.

Van de daders is het volgende signalement bekend:

Dader 1: Man met een Arabisch uiterlijk, ongeveer 1.80 mtr. De man droeg een geruite sweater met een capuchon.

Dader 2: Man met een Arabisch uiterlijk, ongeveer 1.80 mtr. De man droeg een lichte broek en een streepjes trui.

Bent u getuige geweest van deze inbraak, heeft u de achtervolging van de politie gezien of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam-Voorburg via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant