Aanmelden voor Klimaatstraatfeest

Actueel 26 keer gelezen

leidschendam-Voorburg - Het doel van het Klimaatstraatfeest is om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. Door zoveel mogelijk energie te besparen, maken de straten kans op 1 van de 500 straatfeesten.

Op de website van het Klimaatstraatfeest krijgt iedere straat een eigen pagina. Op de site staan legio acties die u als deelnemers zelf en met hun buren kunt doen om energie te besparen en punten te verdienen.

Als u zich aanmeldt, liefst met de buren, dan ontvangt u punten. Hoe meer punten hoe beter. U kunt een straatfeest winnen als u met uw straat tot de 500 straten behoort die de meeste punten hebben verdiend. Leidschendam-Voorburg is ?gouden ster? gemeente, dit geeft al gauw 2000 punten extra per aanmelding van de straat.

De straten die een feest winnen krijgen een boodschappenpakket ter waarde van ? 20,- per deelnemer. Er moeten wel minimaal twee deelnemers per straat zijn. Het maximale boodschappenpakket per straat is ? 400,-. Daarnaast verloot de gemeente 10 energieboxen onder de deelnemers.

Aanmelden

U kunt zich tot 31 maart aanmelden voor het Klimaatstraatfeest via de website www.klimaatstraatfeest.nl. Aanmelden doet u per persoon. Iedereen die het leuk vindt om mee te doen uit uw straat meldt zichzelf aan. Inmiddels hebben al 18 deelnemers uit onze gemeente zich aangemeld.

Het Nationale Klimaatstraatfeest is een initiatief van de HIER Klimaatcampagne, de campagne van ruim 30 maatschappelijke organisaties van Nederland die werken aan de oplossing van het klimaatprobleem. De gemeente Leidschendam-Voorburg ondersteunt dit initiatief.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant