Sanne en Maaike winnen voorleeswedstrijd

Actueel 102 keer gelezen

De bibliotheek organiseerde vorige week woensdagmiddag in Theater de Tobbe de lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd.

Hieraan werd deelgenomen door de tien winnaars van de deelnemende basisscholen uit Leidschendam, Voorburg en Stompwijk. De jury bestond uit Natascha Salvo, projectleider jeugdzaken van de bibliotheek en de stagiaires Kimberly en Robin.Het was een spannende wedstrijd waarbij de voorlezers het knap lastig maakten voor de jury.

Als winnaars kwamen Sanne Noppert van De Wegwijzer in Leidschendam en Maaike Dam van de Pius X in Voorburg uit de bus. Ze lazen voor uit resp. ?Hoe overleef ik mezelf? van Francine Oomen en ?Op blote voeten? van Maren Stoffels. Ze zullen gemeente Leidschendam-Voorburg gaan vertegenwoordigen tijdens de kwartfinale op woensdag 16 maart in Zoetermeer.

Margot van Hecking Colenbrander van de Groen van Prinstererschool las voor uit het boek Boy 7 van Mirjam Mous. Jolien de Munck van De Trampoline met het boek ?Helemaal Floor!? van Marjon Hoffman, waaruit zij voorlas.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant