Veelpleger op buurtbezoek Noordsingel

Actueel 23 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De politie hield vrijdag 25 februari om 04.00 uur op de Noordsingel drie veelpelgers uit de regio Hollands Midden aan op verdenking van diefstal en heling van computers.

Het trio reed in een personenauto en agenten besloten de inzittenden aan een routine-controle te onderwerpen. Toen bleek dat ??n van de inzittenden als veelpleger in Hollands Midden te boek stond, kregen de agenten argwaan. De politieagenten zagen door de achterruit in de kofferbak twee laptops liggen. De inzittenden konden geen aannemelijke verklaring geven over de herkomst van de laptops.

Toen de agenten de auto verder bekeken, vonden zij een groot geldbedrag en een beamer. Het drietal, in de leeftijd van 18, 19 en 20 jaar oud en afkomstig uit Leiden, werd aangehouden op verdenking van diefstal en of heling van de aangetroffen goederen. De auto namen de agenten voor nader onderzoek in beslag. De politie onderzoekt de herkomst van de aangetroffen spullen. De verdachten werden voor nader verhoor ingesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant