Besluit ambtenarenhuisvesting in de maak

Actueel 52 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In het coalitieakkoord hebben burgemeester en wethouders afgesproken dat er binnen zes maanden een besluit moet komen over de huisvesting van de ambtenaren.

In een brief legt het college de gemeenteraad uit hoe dit besluitvormingsproces er uit ziet. De voorbereidingen voor een besluit zijn in volle gang; op uiterlijk 8 november sturen burgemeester en wethouders een voorstel naar de raad.

Naar verluidt maken het Billiton-complex en het Total-gebouw grote kans om het ambtenarenapparaat te mogen gaan huisvesten. Al beweert Gemeentebelangen Leidschendam-Voorburg dat al besloten zou zijn tot aanbouw bij het huidige stadskantoor (variant 4).

Het stoort Gemeentebelangen dat er een verbouwing in het oude raadhuis wordt gestart om de ambtenaren financi?n beter bij elkaar te huisvesten.

?Nu extra huisvestingskosten maken in het oude raadhuis is ?f weggegooid geld als variant 4 niet doorgaat ?f getuigt van grote minachting voor de raad, omdat de keuze voor variant 4 al vaststaat?, aldus H.P. Klazenga van Gemeentebelangen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant