Eerste woningen Dillenburgh verhuurd

Actueel 69 keer gelezen

Leidschendam - ?Hoe lang moet ik nog wachten voordat ik kan verhuizen??, was vrijdag 3 september een veelgehoorde vraag van de enthousiaste toekomstige bewoners van het complex de Dillenburgh in Leidschendam-Voorburg.

De eerste achttien cli?nten van Steinmetz / de Compaan met een beperking kregen die dag hun sleutels overhandigd. Steinmetz / de Compaan huurt in totaal dertig woningen van woningcorporatie Vidomes. De overige twaalf bewoners krijgenhun sleutels in oktober.

Tijdens de feestelijke bijeenkomst in ??n van de ruime huiskamers van een woning spraken Judith Gelmers, manager woondiensten van Vidomes en Brigitte Polderman, projectleider Vastgoed en Facilitair Bedrijf van Steinmetz /de Compaan de aanwezigen toe.

Beiden spraken over de mooie, ruime woningen die de cli?nten krijgen. Ook enkele voorzieningen die de woningen bieden werden vast kort toegelicht. Nadat ze zelf de huur- en sleutelovereenkomsten hadden ondertekend, konden de kersverse huurders een kijkje in hun eigen woning gaan nemen.

De Dillenburgh is een nieuw woonconcept van Vidomes. Aantrekkelijk voor vitale ouderen ?n geschikt voor bewoners die bijvoorbeeld hulp of zorg nodig hebben, aldus de woningcorporatie. Er komen diverse voorzieningen op de begane grond op het gebied van zorg en welzijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant