Modeshows, oldtimers en muziek aan Vliet

Actueel 76 keer gelezen

Voorburg - De Telstar Vlietdagen 2010 vinden plaats op 17, 18 en 19 september. Het is de vijfde keer op rij dat dit evenement georganiseerd wordt. Er is voor dit lustrumjaar dan ook een spectaculair programma samengesteld in, op en rond de Vliet. Traditioneel gaat in ?t Historische Centrum van Voorburg dan weer het nieuwe modeseizoen van start.

In de Herenstraat en omgeving zijn vele exclusieve modeboetieks gevestigd. Voor iedereen is er wel iets te vinden. Op 18 september wordt de collectie voor het nieuwe seizoen gepresenteerd op spetterende wijze.

Dit jaar is er een hele andere organisatie. De modeshows worden spectaculair en een lust om naar te kijken! De bekende rode loper heeft plaatsgemaakt voor een aantal chique podia verdeeld over de Herenstraat.

In diverse sessies zullen hier flitsende shows opgevoerd worden van een groot aantal winkels uit het winkelcentrum. Uiteraard worden de modellen op professionele wijze aangekondigd.

Oldtimershow, Oude ambachten en Jazz band

Op zondag 19 september zijn de winkels in het centrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op deze dag kunt u de mooiste oldtimers bewonderen in het schitterende decor van onze mooie historische gebouwen.

Deze auto?s zijn niet alleen voor de liefhebber een lust voor het oog, maar hebben een spectaculaire aantrekkingskracht voor jong en oud. Tevens kunt u genieten van een demonstratie van diverse oude ambachten.

Op deze dag zal de Jazz band Duo Friends live optredens verzorgen tussen 13.00 en 16.00 uur. Voor meer muziek kunt u naar Park Vreugd & Rust waar vanaf 13.00 uur de Scandals en vanaf 16.00 uur de lokale beroemdheden van De Knappe Mannenband en de Diva?s zullen optreden!

Gratis stadsontbijt

Op zondag 19 september kunt u als inwoner genieten van een gratis ontbijt op een prachtige plek. De locatie is dit jaar in Leidschendam, aan de Delftsekade langs de Vliet ter hoogte van de Oude Raadhuisstraat. Het ontbijt staat voor u klaar tussen 9.30 en 11.00 uur en wordt u aangeboden door het gemeentebestuur.

In de huis-aan-huisbladen staat een bon waarmee u recht heeft op een ontbijt voor twee volwassenen en uw kinderen tot 12 jaar. Die bon moet u uitknippen en meenemen op 19 september. Graag v??r 13 september aanmelden per e-mail of per telefoon zodat de catering daarop kan worden afgestemd (e-mail: Stadsontbijt@leidschendam-voorburg.nl; tel.14 070).

Brugbedieningscentrale Leidschendam open

De provincie Zuid-Holland stelt de brugbedieningscentrale in Leidschendam tijdens de Vlietdagen open voor het publiek. Er is van 11.00 -15.00 uur elk heel uur een rondleiding van ongeveer een uur (max. tien personen).

Bezoekers kunnen zien hoe bruggen op afstand worden bediend. Belangstellenden verzamelen bij de ingang van de bedieningscentrale, Leidsekade 25a in Leidschendam. Daar worden zij opgehaald door een medewerker.

Telstar hoofdsponsor

Hoofdsponsor van de Vlietdagen is dit jaar Telstar Uitgeverij, uitgever van o.a. Het Krantje. De organisatie is in handen van de Leidschendam-Voorburgse Evenementen Stichting. De muziek wordt mede verzorgd door Live On Stage en Stichting Poplife (Vlietpop).

De organisatie bestaat voornamelijk uit vrijwilligers. De woensdag v??r de Vlietdagen wordt het programma via de huis-aan-huiskranten verspreid. Speciale 'pocketprogramma?s' worden verspreid via een aantal distributiepunten in de gemeente. Kijk voor het totale programma overzicht op www.vlietdagen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant