Trampoline danst vanwege derde lustrum

Actueel 52 keer gelezen

Leidschendam - Ter ere van het 15 jarig jubileum van basisschool de Trampoline deden de leerlingen van deze school dinsdagmiddag in Leidsenhage een ?flash mob?.

Tussen het nietsvermoedend winkelpubliek begonnen een paar kinderen en een leerkracht een dans. Telkens sloten zich meer kinderen aan totdat uiteindelijk 250 leerlingen op het binnenplein van Leidsenhage aan het dansen waren.

In de eerste 2 weken van het schooljaar werd deze dans, die gemaakt werd door Claudia Ampadu van Moves and Bounce, door alle leerlingen ingestudeerd. En het resultaat op 31 augustus was spectaculair.

Tot en met vrijdag 24 september, als de feestmaand wordt afgesloten met een jubileumfeest, zullen diverse activiteiten in het teken staan van het thema dieren. De school wordt aangekleed als onderwaterwereld, boerderij, jungle of dierentuin, het schoolreisje gaat naar het Dolfinarium en ook de opening in de kerk zal aan het thema zijn aangepast.

Kortom na een spectaculair begin gaat de school nog een maandje door, zodat dit jubileum niet ongemerkt voorbij zal gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant