WOeJPret in Stompwijk groot succes

Actueel 94 keer gelezen

Stompwijk - Met gemiddeld bijna 50 kinderen per dag was de WOeJPret in en rond het Dorpshuis in Stompwijk vorige week een groot succes. De activiteiten vonden daar alleen de laatste week van de vakantie plaats.

Vorig jaar was er in het dorp niets georganiseerd in het kader van de WOeJPret. Het was toen de bedoeling dat de Stompwijkse kinderen naar Leidschendam zouden komen, maar dat werkte niet echt. De meeste Stompwijkse ouders vonden dat te ver weg en bovendien verlopen de activiteiten doorgaans wat gemoedelijker dan in Leidschendam, meent organisator Anneke van Bemmelen.

Vandaar dat zij de vakantieactiviteiten in Stompwijk weer nieuw leven inblies. ?In Leidschendam en Voorburg duurt het ook de hele dag, maar hier in Stompwijk doen we het per dagdeel voor maar een euro. De kinderen kunnen tussen de middag thuis een boterham eten en dan weer lekker terug als ze dat willen?, aldus Anneke.

Kinderen knutselden naar hartenlust, bouwden zelf een minidorpje van kartonnen dozen en deden allerlei andere leuke dingen. Gezien de aanloop naar de activiteiten heeft het kindervakantieprogramma in Stompwijk wel haar bestaansrecht bewezen.

Tot slot gingen vrijdag veel kinderen met de bus vanuit Stompwijk, samen met de andere WOeJPret-bezoekers uit Leidschendam-Voorburg, naar speeltuin Linneaushof in Bennebroek.

Klik hier voor meer foto's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant