Gratis advies energiebesparing

Actueel 93 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg De gemeente geeft inwoners met een laag inkomen gratis advies om energie en geld te besparen. Een speciaal opgeleide adviseur geeft tijdens een huisbezoek een advies op maat. Ook biedt de adviseur een gratis energiebox aan.

Met het materiaal uit de energiebox en andere kleine verbeteringen, kan een huishouden al snel 160 euro per jaar besparen. Een van de eerste energieboxen werd uitgereikt door de wethouder Sociale Zaken, Gregor Rensen.

Ruim 2.700 huishoudens in de gemeente Leidschendam-Voorburg komen in aanmerking voor de energiebox en een adviesgesprek. Inwoners krijgen om de beurt een uitnodiging van de gemeente om een afspraak te maken. Hierdoor is er voldoende tijd voor maatwerk en een passend besparingsadvies. Als u een uitnodiging ontvangen heeft, dan kunt u direct een afspraak maken via stichting Collusie.

In opdracht van de gemeente voert stichting Collusie het project uit. Bij het project zijn ook inwoners van de gemeente betrokken. Zij hebben de opleiding tot adviseur gevolgd in het kader van hun re-integratie. Een bezoek van de adviseur is altijd op afspraak en de adviseurs hebben legitimatie bij zich.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant