Ondersteuning ondernemers Damcentrum

Actueel 95 keer gelezen

Leidschendam - Tijdens de behandeling van de voorjaarsnota heeft Jerome Schellings van D66 aandacht gevraagd voor de acute problemen van de ondernemers in het Damcentrum. Toen D66 enkele weken geleden hierover vragen heeft gesteld gaf wethouder Houtzager toe dat ook hij zich zorgen maakte en ging kijken of er iets voor deze ondernemers kon worden gedaan.

De afgelopen week heeft D66 een aantal ondernemers gevraagd hoe hun ervaringen waren over de gevolgen voor hun bedrijf van de bouwactiviteiten. “Als we niet oppassen hebben we straks een mooi centrum, maar is een groot aantal ondernemers aan de opknapbeurt ten onder gegaan”, werd een aantal keer gemeld.

Een ondernemer drukte het beeldend uit toen hij zei dat ze het gevoel hadden dat hen steeds een worst wordt voorgehouden, maar dat er ierdere keer weer iets mis gaat als zij denken dat ze er van kunnen happen.

Om deze uitspraak te illustreren had Schellings een heerlijke worst meegenomen waarvan echter (nog )niet gegeten mocht worden. Ook twijfelt men er aan of wel het uiterste wordt gedaan om de tijden waarin gewerkt kan worden ook maximaal te gebruiken.

D66 hoopt dat het college, gesteund door een meerderheid van de raad, nu snel concrete maatregelen gaat nemen om de ondernemers te helpen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant