Rustige Prinsenhof Parade

Actueel 83 keer gelezen

Leidschendam - Wethouder Gregor Rensen van sport, sociale zaken, welzijn en volkshuisvesting opende zaterdag 20 juni de achtste Prinsenhof Parade in Leidschendam-Noord Ook deelde hij prijzen uit aan de winnaars van van de diverse onderdelen. Hij bedankte verder de vele vrijwilligers die dit evenement weer mogelijk hebben gemaakt en keek graag vooruit naar de lustrumeditie in 2010.

Hoewel het vrij rustig was op de Prinsenhof Parade, aldus een van de standhouders, liepen er wel constant belangstellenden langs de kraampjes en activiteiten. Ook heerste er een goede sfeer op straat, ondanks de incidentele regenbuitjes.

Op het plein voor het winkelcentrum aan de Prins Frederiklaan was de hele dag een gezellige markt en linedance. Op het podium voor de kerk kon men deelnemen aan dansworkshops van Moves and Bounce, een taekwondoworkshop, een talentenjacht en andere optredens bekijken.

Op de bouwspeelplaats oefenden kinderen bij een echt kindercircus voor een voorstelling die later op de dag plaatsvond. Ook stonden er een springkussen en een draaimolen, werd in Park Prinsenhof een voetbaltoernooi georganiseerd, en waren er verschillende andere leuke acts te bekijken.

In een enorme Aquabubble kon je, na enige oefening, over het water lopen zonder nat te worden. De afsluiting, een heldere boodschap van rapper Ümit C tegen discriminatie en vooroordelen, viel in goede aarde.

Klik hier voor meer foto's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant