Vrouwen RKAVV stellen teleur

Sport 41 keer gelezen

Leidschendam - Derdeklasser RKAVV verloor zaterdag bij het lagergeplaatste Soccer Boys met 3-1. Om uiteenlopende redenen had RKAVV te maken met een groot aantal afwezigen. Na tien minuten spelen moest ook nog eens de zieke Babette Schreuders afhaken. Haar vervanger Marleen Vogels viel overigens niet onverdienstelijk voor haar in.

In de veertiende minuut kwam Soccer Boys op voorsprong. Ondanks het goede spel van met name keeper Yvonne Piekhaar en verdediger Linda Verkijk wist RKAVV nauwelijks gevaarlijk te worden voor het Bleiswijkse doel. In de tweede helft liep Soccer Boys uit naar 3-0, voordat RKAVV via Mandy Martens iets terug kon doen.

?Een wedstrijd om snel te vergeten?, aldus trainer-coach Marcel van Es. Zaterdag krijgen de RKAVV-vrouwen de gelegenheid zich te revancheren bij DoCos in Leiden.