Wethouder Beimers gaat niet door

Actueel 87 keer gelezen

Leidschendam - Tijdens een druk bezochte Algemene Ledenvergadering van de CDA-afdeling Leidschendam-Voorburg is de kieslijst met kandidaat-raadsleden voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 vastgesteld.

Lijsttrekker is CDA fractievoorzitter Peter van Ostaijen. Ook staan er enkele nieuwe gezichten op de verkiesbare plaatsen. De eerste 15 CDA kandidaten zijn: 1). Peter van Ostaijen (lijsttrekker) 2) Juliette Bouw 3) Hetty van Enk 4)Aart Paardekooper 5) Maarten Jansen 6). Yvonne van Boheemen 7) Dr? Veelenturf 8) Margot Duermeijer 9) Jaap Geluk 10) Hans Geurts 11) Norma van de Geijn 12) Olga Timmerhuis 13) Diederik Visser 14) Eppe Beimers en 15) Atze Dijkstra.

Wethouder stopt ermee

Volgens bestuursvoorzitter Ben Fanoy is het gelukt een evenwichtige lijst samen te stellen. Wethouder Eppe Beimers heeft zich helaas niet beschikbaar gesteld voor een derde ambtstermijn als wethouder.

Lijsttrekker Peter van Ostaijen sprak in een korte toespraak van een ?Zeer goede lijst. Met dit team ga ik vol vertrouwen de komende verkiezingscampagne en de volgende raadsperiode in. In deze tijd met veel politieke commotie vormt het CDA zo een partij waar de gemeente en haar inwoners in de gemeenteraad op kunnen vertrouwen?.

Lijstrekker Van Ostaijen stelde: ?Het CDA heeft in Leidschendam-Voorburg een sociaal gezicht. Dit is de afgelopen jaren zo geweest en zal de komende raadsperiode ook weer zo zijn. Wij maken ons sterk voor de zwakken in de samenleving. Zorg voor economie en daamee werk voor iedereen is het beste sociaal beleid?.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant