Jonge musici spelen op Florence Concours

Actueel 73 keer gelezen

Voorburg - Voor de derde keer organiseert zorgaanbieder Florence het Florence Concours. Zondag 15 november vond de halve finale plaats in Florence Woonzorgcentrum De Mantel.

Tijdens het Florence Concours spelen jonge mensen tot en met 18 jaar voornamelijk klassieke en populair klassieke muziek. Zo biedt Florence jonge mensen de gelegenheid hun kunnen aan een echt publiek te presenteren.

Zondag traden vijftien klassiek of populair klassiek geschoolde musici op. Deze talentvolle jongeren hadden al in de voorrondes hun kwaliteiten getoond en streden nu in de halve finale. De grote finale vindt plaats op zaterdag 28 november in de Dr. Anton Philipszaal in Den Haag.

Zes finalisten zullen dan hun muzikale talenten ten gehore brengen aan de ongeveer 1500 aanwezigen. De presentatie van de finale is in handen van Gregor Bak. De winnaar van het concours ontvangt, naast een mooie sculptuur,een bedrag van 1000 euro, een optreden in het Nutshuis en een individuele instrumentale les bij het Koorenhuis t.w.v. 683 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant