Transfernieuws SEV en Stompwijk’92

Sport 286 keer gelezen

Leidschendam - Zaterdag vierdeklasser SEV noteerde in de afgelopen transferperiode een aantal nieuwe en een paar vertrekkende spelers.

Paul Jansen, Paulos Keflayi (beiden Forum Sport), Efrem Keflayi (De Ster), Nick Rapmund (RKAVV), Sander Strik (Nationale Nederlanden) en Anthony Zandbergen (BSC'68) versterken het komend seizoen de spelersselectie van trainer Dick Hooning.

Daarnaast komen maar liefst zeven spelers vanuit de A-jeugd over naar de selectie. Martijn Spanjaardt, die een jaar in verband met studie, werk en vaderschap was gestopt, gaat weer bij SEV voetballen. Jan Henk Willemse vertrekt naar Voorschoten'97 (za), waar hij al eerder na zijn debuutjaar bij SEV twee seizoenen speelde.

Willemse kende het afgelopen seizoen een weinig succesvolle terugkeer bij SEV na een eveneens weinig succesvol seizoen ervoor bij Forum Sport. Bij Voorschoten’97 kende hij betere tijden en hoopt hij het goede gevoel weer terug te vinden.

André van Lochem gaat zijn geluk bij Forum Sport beproeven. Aanvoerder Erik van Dijk stopt met voetballen. De routiniers Maurice van Sassen en Tommy Zijlstra, die voornamelijk in het tweede elftal speelden maar ook periodes in het eerste elftal hebben gespeeld, voetballen komend seizoen in Tonegido 5, dat voorheen een Forum Sport zondag en daarvoor een SV Voorburg elftal was, waar beide spelers ooit in de jeugd met voetballen begonnen.

Bij zondag vierdeklasser Stompwijk’92 verandert nagenoeg niks. Er is niemand vertrokken. Een aantal A-jeugdspelers komt over naar de senioren. De beoogde transfer van Rick Luiten (UVS) naar Stompwijk’92 is niet doorgegaan.

Luiten heeft besloten bij zondag derdeklasser UVS te blijven voetballen, omdat een groot aantal voormalige UVS- spelers op het oude nest is teruggekeerd om UVS binnen een jaar weer terug naar de tweede klasse te brengen, waaruit het afgelopen seizoen degradeerde,.

Vrouwen Tonegido versterken zich

De kersverse zondag vrouwen eersteklasser Tonegido heeft haar selectie met het oog op het debuutjaar in de op één na hoogste vrouwenvoetbalcompetitie bij de amateurs flink versterkt.

Irene Timmers, Angela Barbiers (beiden KFC’71), Kim Singerling (Juventas), Hanneke Desaunois (RCL), Vivienne Knegtmans (Ter Leede), Denise Brugman (Vredenburch), Angela Schweinsberg (GDA), Nina Raphaella (Haaglandia B-junioren) en Lizzy van Velzen (Stompwijk’92 B-junioren) gaan met Tonegido proberen naar de hoofdklasse te promoveren.

De jonge Van Velzen (18) is evenals Sammy Hoole (21, sv Oosterheem) voor de toekomst gehaald. Zij starten in principe in het tweede elftal. Shirley van der Laan (DSVP) en Brigitta van Dalen (zwangerschap) stoppen bij Tonegido.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant