Informatieavond ontwikkeling Overgoo

Actueel 104 keer gelezen

Leidschendam - Op donderdag 4 juni zijn geïnteresseerden tussen 19.00 en 22.00 uur welkom binnen te lopen in De Binnenhof, Damhouderstraat 2A in Leidschendam voor informatie over de herontwikkeling van Overgoo in Leidschendam.

De herontwikkeling betreft een integrale gebiedsontwikkeling om te komen tot een hoogwaardig kantorenpark ondersteund door woningbouw, hotel en horecafuncties. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt het concept ontwikkelingskader gepresenteerd, wat onlangs is goedgekeurd door het college van burgemeester en wethouders.

Dit is een beleidskader voor de stedenbouwkundige ontwikkeling van het gebied, waaraan voorstellen tot herinrichting van het gebied moeten worden getoetst. Omwonenden en andere belangstellenden kunnen tijdens de bijeenkomst reageren op het kader. Deze reacties worden gebruikt in het advies aan de gemeenteraad.

Na vaststelling van het ontwikkelingskader door de gemeenteraad, wordt het kader uitgewerkt in een inrichtingsplan. Omwonenden en belangstellenden kunnen zich aanmelden voor een klankbordgroep om met de gemeente mee te denken over het plan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant