Vrouwen Tonegido gehuldigd op Coolsingel

Sport 74 keer gelezen

Voorburg/Rotterdam - Zondag stond de Coolsingel in Rotterdam in het teken van de officiële Sport1 FinalFever-huldiging voor vrouwen tweede klasse kampioen Tonegido uit Voorburg. Samen met 674 andere kampioenenteams uit Nederland deed Tonegido mee aan de FinalFever-campagne van Sport1.

Het afgelopen seizoen promoveerde Tonegido naar de 1e klasse. De motivatie van dit winnende elftal is voor de jury doorslaggevend geweest. In april is betaaltv-zender Sport1 met de campagne FinalFever (www.finalfever.nl) gestart. Hiermee gaf de tv-zender alle kampioenen uit het amateurvoetbal in Nederland van alle niveaus de bijzondere gelegenheid kans te maken op een unieke en onvergetelijke huldiging - op een plek, die tot nu toe exclusief was voorbehouden aan Nederlandse topvoetbalclubs.

Op het bordes van het Leidseplein in Amsterdam, de Coolsingel in Rotterdam, het Stadhuisplein in Eindhoven en het centrum van Utrecht vinden in de laatste twee weekenden van mei deze bijzondere huldigingen plaats. Zondag maakte Tonegido in Rotterdam eerst een stadtour in een open bus, die eindigde op de Coolsingel, waar de huldiging plaatsvond door een bestuurder van de Gemeente Rotterdam, die ook de FinalFever Cup uitreikte.

Clubicoon Brigitta van Dalen beleefde de dag in een roes. “De dag was echt heel leuk. Na de stadstoer en de huldiging hebben we geluncht en gevaren op een boot over de Maas. Het was prachtig weer dus al met al een perfecte dag die we echt nooit zullen vergeten.” De dag zelf is door Sport1 gefilmd en gefotografeerd. De uitzending zal op een nader te bepalen maandag op Sport1 te zien zijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant