Mishandeling na relatieproblemen

Actueel 641 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Het komt nog te vaak voor dat men relatieproblemen tracht op te lossen door geweld te gebruiken. Een 20-jarige Leidenaar werd op woensdag 20 mei kort na middernacht door zijn ex-vriendin en haar zus bezocht, omdat hij na een verbroken relatie zijn spullen terug wilde hebben.

De jongeman bevond zich op de camping en werd nabij zijn tent door het duo mishandeld. Hij werd omver geduwd, kreeg klappen en schoppen en werd ook bedreigd, waarna het tweetal vertrok. De jongen heeft aangifte gedaan. De politie doet onderzoek naar het voorval.

Een 37-jarige Rijswijker zocht op woensdag 20 mei omstreeks 20.45 uur na een ruzie met zijn 41-jarige Voorburgse echtgenote eerst zijn heil in de drank om vervolgens zijn vrouw te mishandelen. De man verliet aanvankelijk de woning, maar kon bij terugkomst korte tijd later door de politie worden aangehouden. Hij werd ingesloten in het politiebureau. De politie heeft proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Een 43-jarige Hagenaar sloeg op donderdag 21 mei omstreeks 22.45 uur zijn 38-jarige Voorburgse vriendin in het gelaat. De vrouw had de relatie met de Hagenaar verbroken en vertelde hem dat hij niet meer welkom was in haar woning. Dit accepteerde de man niet, waarop hij de vrouw mishandelde. De Hagenaar werd korte tijd later door de politie aangehouden. Hij werd ingesloten in het politiebureau en in verzekering gesteld.

Op donderdag 21 mei omstreeks 01.15 uur verscheen een 60-jarige Leidschendammer aan het politiebureau. Hij was zijn huis uit gevlucht, nadat hij door zijn vriend was mishandeld. De politie wist de geweldpleger in de woning aan te houden. De 61-jarige man werd ingesloten in het politiebureau. De politie heeft proces-verbaal tegen de 61-jarige opgemaakt.

De politie treedt bij dergelijke incidenten volgens een vast protocol op.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant