Alexander Pechtold op bezoek

Actueel 58 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Alexander Pechtold, fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer, bezocht op zaterdag 23 mei Leidschendam-Voorburg in het kader van de verkiezingen voor het Europese Parlement op donderdag 4 juni.

Behalve Alexander Pechtold kwam ook Gerben Jan Gerbrandy, de nummer twee van de kandidatenlijst voor het Europarlement, met de campagnebus mee. Op de markt in Voorburg en in het winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam gingen zij met het winkelend publiek in discussie over waarom D66 volmondig "ja" zegt tegen Europa zegt.

In Leidsenhage deed de D66-leider ook nog de afslag voor het daar opgestelde midgetgolfcircuit. Hij sloeg daarbij een 'hole in one'. Een prima afslag voor een campagne die de inwoners van Leidschendam-Voorburg wil oproepen Europa serieus te nemen en op 4 juni te gaan stemmen.

Aan deze campagneactie deed verder een groot aantal lokale D66-ers mee, waaronder de fractieleden en het bestuur van D66 in Leidschendam-Voorburg. Of het mooie weer ook de reden was voor het goede humeur van het publiek, of omdat men het leuk vond om Alexander Pechtold in levende lijve te zien, het grote aantal positieve reacties was opvallend. En bij de kinderen deden de traditionele ballonnen en strandballen het erg goed.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant