Naomi (rechts) en Monique, een bijzonder tweetal. Met Cindy, Genelva, Marisa, Louise en Naomi 2 runnen ze Shoeby Nootdorp.
Naomi (rechts) en Monique, een bijzonder tweetal. Met Cindy, Genelva, Marisa, Louise en Naomi 2 runnen ze Shoeby Nootdorp.

Shoeby voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden

Algemeen 1.072 keer gelezen

Bij Shoeby Nootdorp is iedereen welkom en kan iedereen slagen. Of je kind bent van drie of vier of een dame of heer van 85, voor iedereen is er van alles te verkrijgen bij deze modezaak, die bij een verkiezing 'gezelligste winkel van Nootdorp' hoge ogen zou gooien.

Op de dinsdag na Pasen - de eerste werkdag van de week - zit de stemming er alweer helemaal in bij shopmanager Naomi en haar naaste collega en vriendin Monique. Beide jonge dames zijn nog niet zo heel lang werkzaam bij Shoeby maar voelen zich er helemaal thuis.

Naomi is in juni vorig jaar begonnen en heeft vervolgens vriendin Monique 'aangetrokken'.  De beide meiden zijn uitstekend aan elkaar gewaagd en kunnen elkaar zonodig ongezouten de waarheid zeggen. Ze kunnen lezen en schrijven met elkaar en vinden het heel belangrijk om een goede gastvrije en servicegerichte sfeer te creëren. "Dat sluit ook aan bij de cultuur van Shoeby. Mensen moeten altijd even de winkel in kunnen lopen, gewoon om even te kijken of desnoods alleen om even gedag te zeggen of een praatje te maken. Wat dat betreft is Nootdorp gewoon een heel gezellig werkgebied", aldus Naomi die met haar collega's graag een 'thuiskomgevoel' wil creëren in de winkel. .

Ze merken ook dat de klanten heel tevreden zijn met de nieuwe winkel bij het Paradeplein. De mensen waarderen de mooiere uitstraling van de winkel en zijn heel tevreden over wat Shoeby allemaal te bieden heeft. Zoals gezegd: Shoeby heeft voor iedereen veel te bieden. Bij de kindermaten begint het al bij maatje 92.  

De collectie van Shoeby dat landelijk ongeveer 250 winkels telt, is voortdurend in ontwikkeling. Volgende week komt er weer een nieuwe folder annex magazine uit. In week 19 gaat Shoeby iets op het gebied van 'samenwerking' naar buiten brengen waarover Naomi en Monique nu nog heel geheimzinnig doen…

Over de zomercollectie zeggen ze tot slot dat er heel veel kleuren zijn, zowel pastel als fel. En al dan niet met prints in de vorm van bloemen, strepen, van alles. Loop gewoon eens naar binnen bij Shoeby. Je wordt er gastvrij ontvangen!


Shoeby Nootdorp
Korte Baan 10
2632 GK Nootdorp
015 - 310 7238

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant