Afbeelding

'Oostland Next Level' thema Oostlanddag

Actueel 419 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Oostlanddag 2017 heeft als thema 'Oostland Next level'. De organisatie van het grootste ondernemersevenement van de regio is in volle gang. De negende editie vindt plaats op woensdag 11 oktober. Doel van Oostlanddag is door samenwerking en kennisdeling concrete resultaten te boeken en zo te zorgen voor een economisch sterker Oostland.

Oostlanddag is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele honderden ondernemers uit de regio. Organisatoren zijn gemeente Lansingerland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Rabobank Zuid-Holland Midden, NOOVA, Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp, LTO Glaskracht Midden Zuid-Holland, VNO-NCW Oostland en Ondernemend Lansingerland.

Economische kansen
In 2016 stond Oostlanddag in het teken van de vijf grootste economische kansen voor de regio Oostland: Innovatie, Transport en logistiek, Starters, Detailhandel/Retail en Greenport. Vorig jaar was het thema 'Doen + Doorpakken'. Bezoekers konden 's middags deelnemen aan inspirerende rondleidingen en workshops bij aansprekende bedrijven in de regio. 's Avonds was er een diner bij Van der Valk Nootdorp en blikte Manuela Bijl terug op de dag, ondersteunt door muzikale en vrolijke noten van Theater Tussen De Bedrijven. Oostlanddag 2016 trok 320 bezoekers.

Bedrijfsbezoeken, netwerkdiner en avondprogramma
Om een beter Oostland te kunnen bouwen en klaar te maken voor de nieuwe generaties, moeten we onze economie naar een nieuw niveau brengen. Dat betekent een groot aantal transities. Een uitdaging waar heel Nederland mee te maken heeft. Met het investeringsprogramma NL Next Level presenteren ondernemersverenigingen een toekomstvisie voor ons land. En dat is wat er ook staat te gebeuren op 11 oktober tijdens Oostlanddag 2017. Het thema van Oostlanddag 2017 is dan ook 'Oostland Next Level'. Oostlanddag 2017 bestaat uit een middagprogramma met bedrijfsbezoeken, een netwerkdiner en een avondprogramma bij Van der Valk in Nootdorp. De exacte invulling maakt de organisatie over enkele maanden bekend.

Ferry van Buijtene volgt dit jaar Monique Spek op als voorzitter van Oostlanddag. Ferry is mede-eigenaar van Support-IT in Pijnacker en bestuurslid van VNO-NCW Oostland. "Wij geloven dat er in het Oostland genoeg kansen liggen om bij te dragen aan zowel de lokale als de landelijke economie. Ik ben blij dat we ook dit jaar weer een mooie dag kunnen organiseren voor ondernemers uit de regio, waarbij netwerken maar ook het samenwerken centraal staat."
Aanmelden

Oostlanddag is gratis toegankelijk voor iedereen die ondernemer is (of wil worden) of met ondernemerschap te maken heeft. Aanmelden voor Oostlanddag 2017 kan vanaf september via www.oostlanddag.nl. Op de hoogte blijven van Oostlanddag kan ook via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant