De winkel van Lidl Nootdorp is vorig jaar uitgebreid van 600 naar 850 vierkante meter.
De winkel van Lidl Nootdorp is vorig jaar uitgebreid van 600 naar 850 vierkante meter.

Lidl steeds meer een full service supermarkt

Algemeen 3.041 keer gelezen

ADVERTENTIE - Lidl Nootdorp aan het Paradeplein in Nootdorp is in augustus vorig jaar heropend naar een grondige verbouwing en uitbreiding, met als resultaat een winkel die in oppervlakte van 600 naar 850 vierkante meter ging.

De meest opvallende verandering in de fris en licht ogende winkel is de vernieuwde broodafdeling met eigen oven die ervoor zorgt dat er de hele dag verse broodjes zijn. Met heel veel keus en wat je ook kiest: de prijs is heel aantrekkelijk. Daarnaast zijn ook de andere versafdelingen van hoog niveau, zeker ook het zogenoemde agf waarmee Lidl al diverse prijzen heeft gewonnen.

Richard Nuijen uit Nootdorp is al tien jaar de filiaalmanager van Lidl Nootdorp. Hij zegt dat de kracht van Lidl is: de uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De kwaliteit is gewoon goed en de prijzen zijn altijd bijzonder scherp. Dit oefent een grote aantrekkingskracht uit op de klanten die vanuit Nootdorp, Ypenburg maar ook vanuit Leidschenveen en Leidschendam naar Parade Nootdorp komen.

De komst van een Lidl in Pijnacker Noord hebben ze in Nootdorp heel even gevoeld, maar dat ebde al snel weg. De verbouwing/uitbreiding in 2016 heeft tot een flinke groei geleid, zegt Richard, en die groei gaat nog steeds door. Ook de komst van de nieuwe Action speelt daarbij een rol evenals de gratis parkeergelegenheid.

Lidl Nootdorp is zeven dagen per week open, op de meeste dagen van acht tot acht, op vrijdag van acht tot negen 's avonds en op zondag van tien tot zes.

De vernieuwde winkel in Nootdorp is gemaakt volgens het nieuwste concept van Lidl dat zich steeds meer aan het ontwikkelen is tot een full service supermarkt. Het assortiment wordt steeds groter en er wordt ook meer en meer aandacht besteed aan de omgang met en het service verlenen aan de klanten. Richard en zijn naaste collega's worden daarin regelmatig bijgeschoold. In totaal werken bij Lidl Nootdorp vijftig medewerkers, fulltime en parttime. De variatie in het werk en de omgang met de klant; dat maakt het werken bij Lidl mooi, zo besluit Richard Nuijen zijn verhaal.

Lidl Nootdorp
Paradeplein 17-21
2632 GG Nootdorp

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant