Afbeelding

Stedin biedt Delfgauwse 'domme meter' aan

Actueel 1.863 keer gelezen

Delfgauw - Vorige week luidde een inwoonster van Delfgauw de noodklok. Ze wordt naar eigen zeggen doodziek van de straling van de nieuwe slimme meter in haar woning.

Ze stuurde Stedin de volgende e-mail
"Ik wil mijn oude meter terug omdat ik vreselijke last van straling heb en mijn haren vreselijk uitvallen en ik vreselijke pijnen in mijn benen krijg en mijn hele lichaam jeukt en nu een branderig gevoel over mijn hele lichaam en last van mijn ogen. Ik ben heel erg vatbaar voor straling en moest daardoor al verhuizen. Maar helaas is het hier in mindere mate, maar door de slimme meter ben ik heel ziek geworden en wordy de straling nu teveel. Ik hoop dat jullie dit voor mij willen doen. Ik heb al aluminium folie over de meter geplakt dat zou het kunnen verminderen, Dit is echt geen grapje hoor, want ik ga hier echt aan onderdoor, en had het ook liever anders gewild."

Stedin reageerde als volgt 
"Graag reageer ik op uw e-mail van 13 februari 2017 waarin u aangeeft dat u vanwege straling de slimme meters graag vervangen ziet worden door niet slimme meters. Ik vind het vervelend om te horen dat u last heeft van straling. Stedin kan uw slimme meters vervangen door zogenaamde 'domme meters'. Hier zitten wel kosten aan verbonden. Deze bedragen € 72,60. Als u in een reactie op dit bericht aangeeft dat u akkoord gaat met deze kosten zal ik het proces in gang zetten. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en ik wens u graag een fijne dag."

De gedupeerde Delfgauwse baalt dat ze nu ook nog eens moet gaan betalen voor het vervangen van de meter. lees hier haar hele verhaal en een reactie van Stedin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant