Afbeelding

Beelden inbraak Öztad op Telstar Online

Actueel 122 keer gelezen

Nootdorp - Vanavond bewegende beelden in de uitzending bij Team West, maar nu al wat screenshots op Telstar Online.

In de nacht van maandag 30 januari op dinsdag 31 januari 2012, werd er in het winkelcentrum de Parade ingebroken bij het Turkse restaurant Öztad  aan de Laan van Nootdorp te Nootdorp. De verdachten begonnen rond middernacht met intrappen van de voordeur maar werden gezien en gingen ervandoor. Daarbij werd een donkere scooter gezien, Type Yamah Aerox.

Rond 00.50 uur kwamen ze terug en trapten de deur in, waarna ze er vandoor gingen. Om 01.25 uur werd door meerdere getuigen in de omgeving een crossmotor/brommer gezien, Type Honda MT(X) of Yamaha. Kleur wit met vermoedelijk rood. Omstreeks 02.00 uur kwamen de verdachten weer terug en namen uit het restaurant de kluis mee. Wie herkent de daders op de foto's al dan niet in combinatie met de crossbrommer/motor.

Signalementen
Dader 1: - lichte (blanke) huidskleur; - half lange gewatteerde jas, tot iets onder zijn heup, met capuchon; - opvallende witte Nike (mogelijk Air Max) sportschoenen; - witte sokken - zwarte trainingsbroek met elastiek aan de onderkant van de broekspijpen. Dader 2: - lichte huidskleur; - donker (zwart?) haar; - gewatteerde jas met capuchon met bontkraag; - zwarte adidas trainingsbroek met de bekende drie witte strepen op de buitenzijde van de broekspijpen. Tips via 0900-8844 of anoniem naar 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant